Wie verwerkt uw inkoop facturen?

In deze module maakt u een keuze hoe uw inkoopfacturen worden verwerkt. U kunt de keuze maken uit volgende opties:

Optie A: Inkoop boeken door Vagevuur Administratie & Advies
Optie B: Inkoop boeken via Basecone
Optie C: Inkoop boeken door uzelf in Unit4
Optie D: Inkoop boeken door uzelf in eigen gekozen boekhoudsoftwarepakket

Optie A: U levert de inkoopfacturen op papier bij ons aan. Daarna boeken wij deze facturen in ons boekhoudpakket Unit4. Als extra optie kunt u gebruik maken van: Boekhoud Gemak Dashboard heeft u inzicht in uw resultaten. Dit is een dashboard die u op uw mobiel, tablet of laptop kunt raadplegen. Dit is niet verplicht, maar kan alleen uw inzicht in uw boekhouding vergroten.  De kosten voor dit dashboard bedragen €5,- per maand exclusief BTW. U ontvangt hiervoor een factuur van Unit4.

Optie B: U levert de inkoopfacturen digitaal bij ons aan via Basecone. Basecone is een nieuwe manier van verwerken van uw facturen. Voor meer informatie over Basecone en de kosten daarvan klik hier. Deze verwerking is volledig digitaal. Echter nog niet volledig automatisch. Wij moeten de facturen nog boeken. De voordelen van Basecone voor u zijn:

  • Continu bijgewerkte boekhouding afhankelijk van de verwerkingstijd die wij met u afspreken.
  • 24/7 inzicht in uw administratie overal zoals mobiel, tablet of laptop door de Basecone app
  • Digitaal dossier. Nooit meer een bonnetje kwijt!

Optie C: U boekt zelf in boekhoudsoftware van Unit 4. Hiervoor heeft u een abonnement nodig op Boekhoud Gemak. Zie voor meer informatie: www.unit4bedrijfssoftware.nl/oplossingen/boekhouden/boekhoudgemak

Optie D: U kiest uw eigen boekhoudsoftware. Het softwarepakket dat u kiest moet wel een auditfile per boekjaar kunnen genereren. Met deze auditfile kunnen wij de jaarrekening samenstellen. Bij deze optie ontvangt u van ons een opgave voor de meerprijs ten opzichte van de module pakketten. Onze module prijzen zijn namelijk gebaseerd op het werken met Unit4.