Hoe verwerkt u uw bankmutaties?

Nadat alle inkoop en verkoopnota’s in uw administratie zijn geboekt moeten alle bankbetalingen nog in uw administratie worden geboekt, zodat de betaling van de factuur wordt afgeboekt.
Hiervoor heeft de volgende opties:

  1. Een bankkoppeling leggen tussen uw bank en de boekhoudsoftware. Dit is mogelijk bij o.a. de volgende banken: Rabobank, ABNAMRO en ING. Veel gebruikt en essentieel als u 24/7 uw boekhouding bij wil hebben. Sommige banken rekenen helaas extra kosten voor het leggen van de koppeling tussen de bank en de boekhoudsoftware.
  2. Een .swi bestand downloaden uit uw internetbankieromgeving en inlezen in de boekhoudsoftware. (Of deze optie mogelijk is, is afhankelijk van uw bank of deze de mogelijkheid biedt om een .swi bestand te downloaden) Rabobank, Regiobank, ABNAMRO en ING bieden deze mogelijkheid.
  3. Handmatig de bankmutaties in de boekhoudsoftware typen. Door de automatiseringsmogelijkheden van optie 1 en 2 wordt deze optie nagenoeg niet meer gebruikt.

Bij de keuze voor optie 3 kan er door ons afhankelijk van de omvang een meerprijs worden berekend. Dit geven wij vooraf aan.