Uit ervaring hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met de software van Unit4. Unit4 is marktleider op het gebied van administratieve software. Voor de ondernemers heeft Unit4 de productlijn Boekhoudgemak ontwikkeld.

Het boekhoudpakket van Unit4 Boekhoudgemak is gelijk klaar voor gebruik. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos van een standaard grootboekrekeningschema gebruik te maken indien u de software via ons besteld. Dit rekeningschema wordt door ons bij de aanschaf van het online boekhoudpakket in uw onlineomgeving klaar gezet. Afhankelijk van uw wensen is het echter ook mogelijk om het boekhoudpakket nader voor uw onderneming in te richten…

Hierbij kunt u denken aan:

  • Standaardrekeningschema bedrijf specifiek maken
  • Beginbalans invoeren
  • Dagboeken inrichten
  • Factuur lay-out aanpassen
  • Aanmaan lay-out aanpassen

Wij laten u graag vrijblijvend zien wat voor mogelijkheden er zijn. Daarna kunt u bepalen wat wij voor u gaan inrichten in de online administratie. Deze inrichting zal achteraf per uur aan u worden gefactureerd op basis van het bij ons geldende uurtarief.

Indien vergaande wijzigingen gewenst zijn, heeft u de mogelijkheid om een consultant van Unit4 in te schakelen. Deze werkzaamheden worden dan door Unit4 aan u doorberekend en staan wij buiten.