Ondernemen doen we samen.

Voor u als ondernemer hebben wij diverse producten ontwikkeld, die u ondersteunen bij het voeren van uw onderneming(en). Wij bieden u een vaste prijs voor de complete verwerking van uw administratie zoals u wettelijk verplicht bent om deze te voeren, inclusief de jaarrekening.

Bent u ondernemer (ZZP-er, DGA, vennoot, winkelier) dan bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Financiële administratie

Wij vinden het als kantoor belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen in de branche. Derhalve zorgen wij ervoor dat wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen op softwaregebied. Zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste digitale ontwikkelingen binnen onze branche. Hiervoor hebben wij als kantoor ervoor gekozen om samen te werken met Unit4 en Basecone. Tevens kunt u zelf kiezen voor een andere softwareleverancier indien u dat wenst, wij adviseren u hier graag over. Onze dienstverlening is opgebouwd uit verschillende modules. U kiest zelf per module welke optie het beste bij u past. Dit betekent dat u uw administratie volledig of in delen bij ons kunt uitbesteden. Afhankelijk van uw wensen!

Samenstellen jaarrekening

Uw jaarrekening samenstellen? Uw jaarrekening is een waardevol document: een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar en een belangrijke bron van informatie voor beslissingen voor de toekomst. U legt hiermee rekening en verantwoording af aan onder meer financiële instellingen en de Belastingdienst. Daarom is het belangrijk dat uw jaarrekening deskundig en onderbouwd wordt samengesteld.

Salarisadministratie

Voor u als ondernemer is het fijn om de rompslomp met betrekking tot de maandelijkse salarisadministratie uit handen te geven, zodat u tijd heeft om u bezig te houden met uw bedrijf. Vagevuur Administratie & Advies kan deze werkzaamheden voor u verrichten. Wij hebben ervoor gekozen om de salarisadministratie in-house onder te brengen. Dat betekent voor u als ondernemer dat u voor uw financiële administratie en salarisadministratie één aanspreekpunt heeft.

Managementinformatie

Kerncijfers en ratio’s zijn indicatoren die u aangeven of uw onderneming zich ontwikkeld zoals gedacht. Managementinformatie zoals liquiditeit, rentabiliteit is ook voor derden van belang. Bijvoorbeeld voor banken bij een financieringsaanvraag. Deze managementinformatie leent zich bij uitstel voor het bepalen van doelstellingen voor uw onderneming.

Boekhoudsoftware

Als ondernemer vraagt u zich af wat voor uw bedrijf handige software is om te gebruiken voor uw administratie. Er zijn heel veel boekhoudpakketten beschikbaar op de markt. Wij kunnen met u meedenken welk softwarepakket voor u praktisch is om te gebruiken.

Administratieve ondersteuning

Even geen tijd om zelf de administratie bij te houden? Wij bieden tijdelijke hulp!

Advies

Voor onze klanten fungeren wij van Vagevuur Administratie & Advies continu als sparringpartner. U kunt te allen tijde met uw vraagstukken bij ons terecht, maar wij ondersteunen ook actief op basis van signalen die wij ontvangen vanuit de markt, wetgeving en branche.

Gratis servicepakket

Dit servicepakket is beschikbaar voor u als ondernemer naast de werkzaamheden uit het betreffende pakket die u bij ons heeft afgesloten, uitsluitend als u meerdere modulen naast de basismodule heeft afgenomen. Wij vinden het van belang dat u als ondernemer op de hoogte bent van de stand van zaken binnen uw onderneming en uw omgeving. Derhalve bieden wij u onderstaand gratis servicepakket aan.