Ons kantoor behartigt al ruim 20 jaar de belangen van het MKB op administratief gebied. We hechten veel waarde aan de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit komt tot uiting in ons lidmaatschap van de NOAB (= Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen), waarbij een permanente educatie van belang is en regelmatig een kwaliteitstoetsing plaatsvindt. Samenwerken is voor ons niet alleen een dienst of product in ruil voor geld. Wij denken graag met u mee en streven naar de beste kwaliteit dienstverlening voor onze klanten.

Ons team

Vacatures

vacature foto

Zelfstandig Assistent-Accountant

Lees meer

Vertrouwd, verzorgd, vakkundig

Transparantie

in wat wij doen; zowel in werkzaamheden als ook in de prijs voor onze dienstverlening. Dus geen verassingen achteraf! Dat vinden wij belangrijk. Ook bij ons ontvangt u voor werkzaamheden buiten de afgesproken pakketprijs een factuur per maand; echter uitsluitend als wij extra werkzaamheden voor u hebben gedaan. Desgewenst krijgt u van ons eerst een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Kwaliteit

borgen van onze dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit uit zich in ons lidmaatschap van de branchevereniging NOAB. Hierdoor houden wij onze kennis up-to-date vanwege de permante educatie die wij allen volgen. Daarnaast investeren wij volop in software, die kwalitatief goed is waardoor onze processen snel en efficiënt en volgens de richtlijnen verlopen. Dat is voor u en ons belangrijk!

Meedenken met u

vinden wij vanzelfsprekend. Even een telefoontje/mailtje voor een korte vraag aan uw boekhouder vinden wij geen probleem en leidt niet gelijk tot een peperdure factuur.

Ontwikkelingen actief omarmen

die in de markt zich voordoen en niet afwachten tot het onvermijdelijke en de wetgeving iets voorschrijft.

Kwaliteit

Samenwerken is voor ons niet alleen een dienst of product in ruil voor geld. Wij denken graag met u mee en streven naar de beste kwaliteit dienst- verlening voor onze klanten, onder andere via:

noabkeurmerk
ondernemendoejesamenbanner