Heeft u medewerkers bij uw bedrijf in dienst? Met onderstaande module regelen wij voor u de salarisverwerking.

De volgende salarisverwerkingen maken onderdeel uit van de salarisadministratie:

  • Opstellen van loonstroken per medewerker
  • Periodieke loonaangifte richting de Belastingdienst
  • Journaalpost ten behoeve van uw financiële administratie opstellen
  • Verzorgen van een betaallijst inclusief SEPA bestand
  • Het verzorgen van de jaaropgave per medewerker
  • Alle bovenstaande stukken worden beschikbaar gesteld aan de werkgever via een salarisportaal van Unit4.

Bedrag per medewerker

Aantal medewerkers Per strook Per jaar
1 € 25,00 € 325,00
2 – 5 € 17,50 € 227,50
6 – 10 € 15,00 € 195,00
11 – 15 € 12,50 € 162,50
16 – 25 € 10,00 € 130,00
26 – 50 € 7,50 € 97,50
>50 Op aanvraag Op aanvraag
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Werkwijze
Voor de salarisverwerking werken wij met een prijs per loonstrook. Per medewerker zijn 13 loonstroken nodig (nl.12x loonstrook + 1x jaaropgave). Afhankelijk van het aantal medewerkers berekenen wij de prijs per loonstrook. Het aantal medewerkers wordt vooraf bepaald.

Dit betekent voor u dat u per maand uitsluitend betaald voor het aantal afgenomen stroken van de betreffende maand. Voor de jaaropgaven betekent dit dat u betaald voor het aantal medewerkers die u gedurende het jaar in-dienst heeft gehad.

Rekenvoorbeeld:
Een onderneming met 4 medewerkers. Bij een onderneming zijn 4 medewerkers in-dienst, derhalve komt deze onderneming bij ons in de categorie van 2-5 medewerkers. De prijs per loonstrook bedraagt € 17,50. Op jaarbasis is dat voor 1 medewerker € 227,50 (13 x € 17,50). Totale kosten voor uw onderneming op jaarbasis bedragen 4 x € 227,50 = € 910,- . Ervan uit gaande dat aan het begin en het einde van het jaar dezelfde medewerkers in-dienst zijn.

Pensioenaangifte
Pensioenaangifte verzorgen maakt geen onderdeel uit van de module salarisadministratie. Niet ieder bedrijf heeft hiermee nl. te maken, derhalve zou de prijs voor salarisadministratie hoger moeten zijn als dit onderdeel er deel van uit maakt. Hetzelfde geldt voor het bijhouden van de verlofuren op de strook. Dat is optioneel.

Of u er als ondernemer mee te maken krijgt is afhankelijk van de cao waartoe u behoort. Wij kunnen pensioenaangifte en aanmelding wel voor u verzorgen. Hiervoor is echter geen vaste prijs af te spreken en wordt op basis van ons uurtarief aan u gefactureerd.

Overige salarisdiensten
Daarnaast is mogelijk om de volgende personele zaken aan ons uit te besteden. Hiervoor geldt een uurtarief van € 97,50 per uur. Het gaat hierbij om de volgende personele zaken:

  • loonkostenberekeningen
  • pro-forma berekeningen
  • opstellen arbeids- en vaststellingsovereenkomsten
  • aanmelding en correspondentie pensioenfonds

Bent u geïnteresseerd?
Vraag dan nu geheel vrijblijvend een afspraak en/ of offerte aan om te bepalen wat wij voor u en uw salarisadministratie kunnen betekenen.