Bij Vagevuur Administratie & Advies houden we van transparantie. Daarom kunt u via de prijscalculator hieronder precies zien waar u aan toe bent als wij uw administratie voor u verzorgen.

Uitleg

Aan het eind van de calculator heeft u de mogelijkheid uw gegevens achter te laten. Dat is niet noodzakelijk voor het verkrijgen van een resultaat in de calculator. Als u uw e-mailadres achter laat en de e-mailoptie aanvinkt, krijgt u een mail met een kopie van de gegevens.Wij vragen u hieronder het aantal facturen in te schatten. Vind u dat lastig? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag op weg.

Inkoop en verkoop

Inkoopmodule

Wilt u het boeken van uw inkoopfacturen aan ons uitbesteden? Dan is de inkoopmodule voor u geschikt. Als u zelf de inkoopfacturen wilt boeken laat u de knop hieronder op uit staan.

(Inkoop en verkoop)

Verkoopmodule

Ook uw verkoopfacturen kunt u aan ons uitbesteden met de verkoopmodule. Als u zelf de verkoopfacturen wilt boeken laat u de knop hieronder op uit staan.

(Inkoop en verkoop)

Bankmodule

In de bankmodule verwerken wij voor u de bankmutaties. Als u zelf de bankmutaties wilt verwerken, dan kunt de knop hieronder op uit laten staan.

(Inkoop en verkoop)

BTW- en Kasmodule

BTW-module
Wanneer u bovenstaande vier modules heeft afgenomen is de btw-module gratis.

Wanneer u niet alle vier de modules heeft afgenomen, dan kunt u uiteraard tegen betaling de BTW door ons laten verwerken. Omdat deze modules op basis van uurtarief gaat, is het echter niet via deze prijscalculator in te schatten wat de kosten zijn.

Kasmodule
Ook voor de kasmodule geldt dat wij de kosten berekenen op basis van de bestede tijd.

Begeleiding bij zelf boeken

Wanneer u (delen) van uw boekhouding zelf verwerkt kan het fijn zijn om ons mee te laten kijken. Vagevuur Administratie en Advies begeleidt u met alle plezier. Wat de prijs is ligt aan de manier waarop de boekhouding is ingericht en is op basis van uurtarief.

Salarisadministratie

Personeel? Wij zijn u graag van dienst met uw salarisadministratie.

(Inclusief uzelf)
0

Onderstaande prijs is exclusief BTW en per maand. Wij werken met een machtiging en zullen het tarief maandelijks van uw bankrekening afschrijven.

Total€